Bejelentés


MOONA Flabélos Stúdió ... stúdió a fogyó holdhoz ...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

ENERGETIKAI KEZELÉS - REIKI


A kezelés során a kezelt személy feltöltődik a reiki energiával, amely támogatja a test öngyógyító folyamatait, a méregtelenítést és segít megteremteni az elme nyugalmát. Bár a reiki kezelés nem helyettesíti az orvosi ellátást, ám jelentősen javítja a fizikai és mentális közérzetet, s lényünk olyan területeire is pozitív hatást gyakorol, melyet a nyugati orvostudomány nem, vagy csak kevéssé ismer, kedvezően hat minden egészségügyi probléma esetén.

A reiki kezelés nem diagnosztikai módszer és a kezelés menete nem feltétlenül függ az orvos által megállapított diagnózistól. Annak is kellemes élményt nyújt, aki nem szenved semmilyen betegségtől. A Reikit a gyógyító nyitott csatornáján hívja le. A reiki az energiát nem a gyó­gyítótól veszi el, hiszen az energia kívülről jön. A kezelt személy egy tiszta csatornán át jut energiához, így semmit nem vesz át a kezelő, gyógyító személyes energiájából. Ha kialakul a kezelési szándék és a kezek az adott testre / test fölé kerülnek, az energia máris magától áramlik, nincs szükség a kezelést végző személy feszült figyelmére.

A reiki minden egyes emberre egyéni hatást fejt ki, mindig a kezelt személy szükségletei határozzák meg. A reiki kezelés formája minden egyes kezelést végzőnél más és más, kicsit eltér, de a kezelés központjában a test problémás, vagy fájdalmas része, másrészt a hormonrendszer áll. A reiki nem csupán a test kémiai szerkezetében hoz létre változásokat miközben segíti a szervnek regenerálódását, a szövetek és csontok újra épülését, hanem segít abban is, hogy a kezelt mentális szinten kiegyensúlyozottá váljon. A reiki energia természetes módon együttesen hat az anyagi, az éteri és a gondolkodással kapcsolatos szinteken. Segít megszüntetni az energiablokkokat és felszabadítani az ezekben tárolt érzelmeket - ez a folyamat elősegíti a betegségek okfeltárását, és az általa való megszabadulást. A betegséget kiváltó ok a gondolkodásban rejlik, ha a gondolkodás nincs szinkronban az ember spirituális vagy isteni természetével. A reiki a tudatosság növelésének eszköze és kulcs a megvilágosodás eléréséhez.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!